Ajda Zagreb d.o.o.

pretraži stranicu ...

Ajda Zagreb d.o.o.

10340 Vrbovec

Podolec 17

Sjetveni kalendar

Izdavačka kuća

kalendar

Matthias Thun

ajda.zagreb@hotmail.com

Preparati

Sjetveni priručnik Marie Thun

Mjesečev

Thun

2013

2014

2016

Narudžba

Blog

Maria Thun

2015

Meta Vrhunc

Kako koristiti priručnik

Upute

Marija

2017

Facebook logo
Google+ logo
Twitter logo

Uzimajmo zdravlje u svoje ruke pomoću biodinemike!

“Hrana nije najviša stvar u životu, ali je ono na čemu se najviša stvar u životu može razviti ili propasti.”...

Raženi kruh za zdravlje

Iz finog, ali i grubog brašna pšenice, ječma, zobi, riže i prosa, kvascem ili fermentom možemo ispeći dobar kruh. Ukoliko želimo u probavi iskoristiti sve dragocjene sastojke raži, moramo raženi kruh...

Kruh gospođe Hitschfeld

250 g raženog brašna

250 g grubog pšeničnog brašna

250 g brašna od pira



Premiješamo i zamijesimo fermentom za pečenje kruha Sekowa.

Tiesto pustimo...

Kruh gospođe Vere

1 kavinu zdjelicu prosa oprat ćemo u vrućoj i hladnoj vodi te skuhati u vrućoj, slanoj vodi.

Ohladimo na tjelesnu temperaturu te u kašu zamiješamo 1 kg pšeničnog punozrnatog brašna i 1⁄2...

Suzbijanje zlatica

Zlatica se pojavljuje diljem Europe, ponekad u većoj, ponekad u manjoj mjeri. Na koji prirodni način se obraniti od nje?

Naši pokusi pokazuju, da je najbolji način suzbijanja izradom sredstava...