Ajda Zagreb d.o.o.

pretraži stranicu

2015

250 g raženog brašna

250 g grubog pšeničnog brašna

250 g brašna od pira


Premiješamo i zamijesimo fermentom za pečenje kruha Sekowa.

Tiesto pustimo ga da radi preko noći.

Ujutro dodamo jednaku količinu sve tri vrste brašna.

1⁄2 l sirutke, sol, pola kvasca, pregršt sjemena suncokreta, pregršt suhih kopriva, žlicu meda, malu žličicu kima, malu žličicu ili dvije samljevenog korijandera, vrh noža anisa i laneno sjeme.


Zamjesimo, oblikujemo male kruščiće te pečemo 20 minuta na 250°C, nakon toga još 40 minuta na 220 - 210°C.

Ajda Zagreb d.o.o. | Kruh gospođe Hitschfeld

Preparati - Meta Vrhunc
Sjetveni priručnik
Preparat Valerijane

...više informacija...

...više informacija...

...više informacija...

{!-ewtssSearchResultsBehavior(Popup Window)////ewtssSearchResultsBehavior-!}